Bio-resonantie en de Asyra PRO

Asyra-behandeling

Onze Asyra-behandeling meet via de energiebanen de blokkades, wat gebeurt door het vasthouden van twee koperen probes. Binnen enkele minuten is er een overzicht van de blokkades die het lichaam aangeeft aan de Asyra. Het voordeel van de Asyra is dat er geen tussenkomst van de therapeut. Het gaat echt om de communicatie tussen het lichaam en de Asyra. Het is aan de therapeut om de disbalansen proberen te keren naar het juiste evenwicht, zodat het lichaam weer in balans is. Lees meer >>>


Niet belastend

Onze Asyra-behandeling is niet belastend voor de cliënt, werkt snel en door de grote database in het systeem kan er op een holistische manier (met een zo’n breed mogelijke blik) gewerkt worden.

Bio-resonantie is net wat verder kijken dan wat de huisarts doet. Heeft u vage klachten? Dan zullen deze met een balansbehandeling vaak naar boven komen.

Asyra PRO

De Asyra Pro is vandaag de dag de meest geavanceerde, flexibele en gebruikersvriendelijke bio-energetisch test die beschikbaar is.

Op welke manier u de gezondheidszorg ook benadert, de Asyra Pro kan de energetische staat van de organen, gevoeligheid voor voedsel, hormoonbalans en reacties op gifstoffen kan aangeven.

Het woord Asyra betekent: Asy komt van het woord Asylum en dat betekent: plaats van genezing, rust en herstel. Ra is een afkorting voor Resonantie Analyse en resonantie speelt een grote rol bij de metingen van het Asyra PRO systeem.

PRO is een afkorting van “Photon Resonance Optimization.

De technologie van de Asyra PRO heeft zich al bewegen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidstherapeuten. Het is een compleet nieuwe vorm van behandelen en voegt een nieuwe dimensie toe aan gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden. De Aysra PRO is een mijlpaal in het onderzoek en de ontwikkelingen op het gebied van Bio Fotonen Resonantie. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om cliënten te kunnen meten zonder bias van de therapeut.

De belangrijkste therapeutische voordelen van de Asyra PRO

  • Een complete test van 35 organen en systemen in een paar minuten
  • Zeer uitgebreide software bibliotheek van frequenties (>150.000)
  • Kickstart van de behandeling met Laser technologie
  • Snelle en nauwkeurige sondeloze metingen
  • Vol automatische testen, onafhankelijk van de therapeut
  • Standaard een uitgebreide range specifieke protocollen
  • Onmiddellijke feedback